• امروز : جمعه, ۱۴ آذر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 5 December - 2025
فرزند شهید آل‌هاشم در گفتگو با آناج:

جای پدرم در جشن قهرمانی تراکتور خیلی خالی است

  • کد خبر : 101612
  • ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۳
جای پدرم در جشن قهرمانی تراکتور خیلی خالی است
فرزند شهید آل‌هاشم گفت: پدر علاقه خاصی به تراکتور داشت؛ اخبار تراکتورسازی را خیلی دنبال می‌کرد؛ ارتباط خوبی با کانون هواداران و طرفداران داشت؛ هرچند وقت یک‌بار با طرفدارها جلسه‌ای داشتند تا مشکلات تیم را رسیدگی کنند.

سید مهدی آل‌هاشم در گفتگو با خبرنگار سرویس فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «آناج»، اظهار کرد: پدر علاقه خاصی به تراکتور داشت؛ اخبار تراکتورسازی را خیلی دنبال می‌کرد؛ ارتباط خوبی با کانون هواداران و طرفداران داشت؛ هرچند وقت یک‌بار با طرفدارها جلسه‌ای داشتند تا مشکلات تیم را رسیدگی کنند، حتی اگر یادتان باشد در یکی از اعتراضات طرفداران گفتند «سید آل‌هاشم حمایت حمایت…»؛ به درددل‌هایشان گوش می‌داد و حتی یکی از نفراتی بود که تراکتورسازی رو حمایت کرد، پدر شهیدم بود.

فرزند شهید آل‌هاشم ادامه داد: مشکلات را از آقای زنوزی جهت حل پیگیری می‌کردند، جاشون خیلی خالیه…؛ من یک‌بار یادم هست که نماز جمعه تموم شد رفتند ورزشگاه که در طول تاریخ امامت جمعه بی‌نظیر بود که ورزشگاه برن ولی چون علاقه داشتد بین مردم باشند خودشون به ورزشگاه رفتند، ای کاش بودن و جایشان خالی است.

وی یادآور شد: پدر شهیدم حتما اگر امروز بودند قهرمانی تیم تراکتور رو جزو اولین نفراتی بودند که تبریک می‌گفتند. از باشگاه تراکتورسازی هم قدردان هستیم،  در این یک سال خیلی محبت کردند، از جناب آقای مظفرزاده و زنوزی که به پدرم لطف داشتند؛ عکس ایشون یاد ایشون رو گرامی داشتند؛ حتی بعد از قهرمانی زحمت کشیده و رفته بودند سر مزار که تشکر می‌کنم.

 

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://anaj.ir/?p=101612

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.