• امروز : شنبه, ۱۵ آذر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 6 December - 2025
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز؛

فوت روزانه 20 تا 22 بیمار کرونایی در استان

  • کد خبر : 10041
  • ۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۹:۵۲
فوت روزانه 20 تا 22 بیمار کرونایی در استان

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اشاره به آمار بالای فوتی‌های کرونا و لزوم رعایت همگانی پروتکل‌های بهداشتی، گفت: روزانه ۲۰ تا ۲۲ نفر بر اثر کرونا در استان جان خود را از دست می‌دهند.

به گزارش آناج، روزبه رجایی در خصوص وضعیت کرونایی استان اظهار کرد: در حال حاضر یک هزار و ۵۸۱ بیمار کرونایی در بیمارستان های آذربایجان شرقی بستری هستند که از این تعداد ۳۱۴ مبتلا (حدود ۲۰درصد مبتلایان) در بخش ویژه بستری بوده و ۱۵۷ نفر نیز زیر دستگاه ونتیلاتور می باشند.

وی افزود: روزانه ۳۰۰ نفر بر اثر شیوع کرونا به بیمارستان های آذربایجان شرقی مراجعه می کنند که در حدود یک هفته گذشته به شرایط ثبات رسیده و افزایش نیافته است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز همچنین از اتمام واکسیناسیون بخش درمان و بیمارستان های آذربایجان شرقی خبر داد و افزود: تقریبا تمام ۱۹هزار و ۲۵۰ کادر بیمارستانی و درمانی استان واکسینه شدند و نفرات معدود باقی مانده به عنوان آخرین فرصت امروز می توانند در واکسیناسیون شرکت کنند.

وی ادامه داد: واکسیناسیون بخش بهداشت نیز همزمان در حال انجام بوده و ارایه آمار دقیق این بخش مربوط به حوزه بهداشت است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://anaj.ir/?p=10041
  • نویسنده : فوت روزانه 20 تا 22 بیمار کرونایی در استان

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.